Magas rendelkezésre állás.

Szervereinket úgy terveztük meg szoftveresen, hogy a megbízhatóságuk kitünő legyen. 98% Garantált*

Szervereink szoftveres felépítése:

Egy szervernek a szoftveres része az egyik legfontosabb része, hiszen hiába a hardver, ha a szoftver nem tudja kihasználni, így a szervereinkre Cloudlinux-t tettünk, ami nagy vállalati funkciókkal, de legfőképp biztonsággal és teljesítménnyel van felvértezve ebből kifolyólag garantálja a folytonos biztonsági frisstéseket és teljesítménybeli javításokat.

Fizikailag a szervereinket Budapesten több szerverteremben helyeztük el, hardveres RAID és folytonos felügyelet mellett. (Biztonsági mentést a rendszer naponta csinál 14:00 körül Magyar időszerint)

Blob Background

Kik vannak a Sitepark.hu mögött?

Egy pár szaki, akiknek elegük lett a lassú és problémás tárhelyekből. Így pénzt és időt nem kímélve készítettünk egy olyan szolgáltatót, mint amilyen egy külföldi, megbízható, megfizethető csak ez épp itthon van.

Eleged van, hogy a jelenlegi szolgáltatód nem elérhető? Legjobb helyen vagy mi nem csak, hogy elérhetőek vagyunk, de akár még hétvégén is kereshetsz minket! Hisz a te üzleted sem áll le hétvégén, mi miért tennénk?

Vállalati szintű biztonság

Szervereink vállalati szoftverekkel vannak felszerelve, hogy a legnagyobb teljesítményt és biztonságot nyújtsák.


OP Rendszer, ami biztonságos és gyors.

Megnézem

Szoftver, ami véd a sérülékenységek ellen.

Megnézem

Vírusirtó, ami védi a szervert és weboldalad.

Megnézem

Webszerver, ami brutál gyorsaságot tesz lehetővé.

Megnézem
Kiszolgálóink konfigurációi
2db Xeon proccesszor
128GB DDR4 ECC RAM
Samsung QVO 870 SSD-k (RAID 1 mellett.)
1x Gigabit internet

Technikai hátterünk

A saját tulajdonú szervereink a Docler Holding és a T-Systems Dataplex szerver termeiben vannak elhelyezve ahol kzvetlen BIX-es gyökér hálózatra vannak csatlakoztatva. A szervereink által használt adatközpontokban a legszigorbb biztonsági protokollok vannak, így a szerverek fizikailag többszörösen biztosított termekben vannak elhelyezve... Az adatok biztonságát továbbá a szoftveres kiépítésünk is biztosítja, mely saját logikával konfigurált DDOS védelmet, szerver oldali vírusirtót és kollegáink részéről belső szigorú biztonsági eljársrendet tartalmaz.