Kapcsolat

Információk, hogy miként, és hogyan érhetsz el minket.

Hol találom a telefonszámotokat?
A precíz és hatékony ügyintézés miatt fontos a visszakövethetőség, ezért az írásbeli kommunikációt részesítjük előnyben. Amennyiben sürgős kérdése van, kérjük jelezze az e-mail tárgyában, vagy küldjön hibajegyet ide kattintva

Kik és mik vagyunk?

A Sitepark.hu mögött egy olyan csapat áll, akik már jó pár év tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, így a hozzáértésünk megkérdőjelezhetetlen. Nálunk jobb kezekben nem is lehetnél, a Sitepark bár még új a piacon, elég stabil alappal rendelkezik mind pénzügyileg, mind pedig technikailag, a régebbi szolgáltatóknál a bürokrácia már nem teszi lehetővé azt a rugalmasságot, amit ez a terület, és annak felhasznlói megkövetelnek, mint például a hétvégi ügyfélszolgálat, nem beszélve arról, hogy mivel mi új játékosok vagyunk a pályán, nekünk jóval többet kell még bizonytanunk, ami az ügyfeleinknek csak a javára válhat. (Értsd: Jobb, gyorsabb szerverek, fokozott elérhetségű ügyfélszolglat)

FONTOS: Mi csak is saját szerverrel dolgozunk, ellenben sok E.V. szolgáltatval a mi megbízhatóságunk ellenőrizhető, és erre garanciát is vállalunk.

Impresszum

1) Sitepark.hu:
Cégnév: Cziráki Adventures Kft.
Cím: HU 8175 Balatonfűzfő, Diófa utca 1.
Adószám: 24812991-2-19

2) Szervertermek ahol vagyunk:
1. Szerverterem:
Név: T-Systems Dataplex.
Helyszín: HU 1087 Budapest, Asztalos Sándor út 13.

2. Szerverterem:
Név: Docler Holding.
Helyszín: HU 1101 Budapest, Expo tr 5-7.